Όροι Χρήσης

  Κανονισμοί

  Γενικές Πληροφορίες:

  1.  Οι αγορές στην ηλεκτρονική πλατφόρμα mobicare.com.gr γίνονται από εγγεγραμμένα μέλη, από απλούς επισκέπτες (για όσους δεν επιθυμούν εγγραφή), καθώς και από εταιρίες. Φυσικά κάθε μία από τις παραπάνω κατηγορίες έχει διαφορετικά προνόμια. 

  2.  Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν μέσω:
  - της ηλεκτρονικής πλατφόρμας
  - τηλεφωνικής κλήσης, e-mail:
  τηλ.: (00 30) 2613 021704
  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  3.  Για τις εταιρίες που θέλουν να συνεργαστούν με τα Mobicare, θα χρειαστεί να σταλούν για λόγους επικύρωσης τα απαραίτητα έγγραφα που θα ζητηθούν μετά από επικοινωνία μαζί μας. 

  4.  Για τις παραγγελίες που έχουν ολοκληρωθεί ο πελάτης (ανάλογα με αυτό που επιθυμεί) θα λάβει απόδειξη ή τιμολόγιο.

  5.  Τα προϊόντα που παραγγέλνετε στα Mobicare έρχονται στο χώρο σας από αξιόπιστες εταιρίες courier.

  6.  Εάν η παραγγελία σας γίνει κατά τη διάρκεια εργάσιμων ημερών  ο χρόνος επεξεργασίας - πραγματοποίησης είναι 24ωρης διάρκειας. Δεν συμπεριλαμβάνεται ο χρόνος μεταφοράς από εταιρίες courier.

  7.  Για παραγγελίες που γίνονται τις μέρες που είναι αργίες, μη εργάσιμες, ή σε διάστημα διακοπών ο χρόνος επεξεργασίας - πραγματοποίησης της παραγγελίας θα αρχίσει από τις 9:00 την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

  8.  Τα μεταφορικά για παραγγελίες εντός Ελλάδας άνω των 300 EUR  θα είναι δωρεάν. Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας τα δωρεάν μεταφορικά θα ισχύουν για ποσό ανώτερο των 1500 EUR.

  9.  Σε περίπτωση που το κόστος της παραγγελίας δεν ξεπερνάει το ποσό των 300 EUR και 1500 EUR αντίστοιχα, το κόστος των μεταφορικών θα εξαρτηθεί από τον τόπο κατοικίας του πελάτη καθώς και τη χώρα στην οποία βρίσκεται. 

  10.  Σε περίπτωση που τα προϊόντα που σας παραδόθηκαν δεν είναι αυτά που έχετε παραγγείλει ή υπάρχει κάποιο λάθος στο τιμολόγιο, θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός της ημέρας κατά την οποία λάβατε την παραγγελία σας.

  11.  Για οποιαδήποτε απορία υπάρχει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν προχωρήσετε σε παραγγελίες. Σε κάθε περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να σταματήσουμε την επεξεργασία της εκάστοτε παραγγελίας αν υπάρχουν σοβαροί οικονομικοί λόγοι.

  12.  Παρότι γίνεται ότι είναι δυνατόν για να αποφευχθεί, η εταιρία Mobicare δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι δημοσιευμένες ιδιότητες, φωτογραφίες και χαρακτηριστικά των ορατών προϊόντων του καταστήματος, δεν θα εμπεριέχουν ελαττώματα. Τυχόν ασυμβατότητες δεν μπορούν να θεωρηθούν νόμιμη βάση για τις όποιες διεκδικήσεις.   

  13.  Τα Mobicare έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν τους κανονισμούς χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Οι όποιες αλλαγές τίθενται σε ισχύ από τη στιγμή της δημοσίευσης τους στην ιστοσελίδα mobicare.com.gr.

   

  Τρόποι Πληρωμής

  Οι πελάτες των Mobicare μπορούν να κάνουν τις πληρωμές τους με τους εξής τρόπους:

  • Κατάθεση στο λογαριασμό που δίνεται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας
  • Αντικαταβολή
  • Πληρωμή με μετρητά στο κατάστημα μας στην οδό Ανθείας 218, Πάτρα, Ελλάδα    

   

  Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής εμφανίζονται αυτόματα κατά τη διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

   

  Χρόνος Παράδοσης

  Όλες οι παραγγελίες φεύγουν από εμάς καθημερινά στις 14:00.

  Ο χρόνος πραγματοποίησης της παραγγελίας σας δεν συμπεριλαμβάνει το διάστημα στο οποίο η courier θα χρειαστεί να παραδώσει την παραγγελία σας από την αποθήκη μας στο χώρο σας.

  Κάνουμε προσπάθειες έτσι ώστε οι πελάτες μας να λάβουν τις παραγγελίες όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Παρ'όλα αυτά, διατηρούμε το δικαίωμα της αλλαγής της ημερομηνίας που θα πραγματοποιηθεί η παραγγελία σε περίπτωση έλλειψης αποθεμάτων.

   

  Συνθήκες Εγγύησης


  Τα προϊόντα που προσφέρουν τα Mobicare είναι εξαιρετικής και ασυναγώνιστης ποιότητας καθώς προέρχονται από τους πιο έμπιστους κατασκευαστές και συνεργάτες. Επιπλέον, ελέγχονται από τον προμηθευτή και από εμάς για την άριστη λειτουργικότητα τους πριν την αποστολή τους στο χώρο σας. 

  Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή έτσι ώστε η σύνθεση των προϊόντων μας να γίνεται από υλικά υψίστης ποιότητας αλλά και τελευταίας τεχνολογικής ανάπτυξης. Κάθε προϊόν περνάει από έλεγχο ποιότητας κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας.

  Κάθε προϊόν που αγοράζετε από εμάς, έχει εγγύηση βάσει είδους. Κάθε ανταλλακτικό και αξεσουάρ έχει εγγύηση 3 μηνών, ενώ κάθε συσκευή κινητής τηλεφωνίας έχει εγγύηση 12 μηνών.

  Συγκεκριμένα για τα ανταλλακτικά:

  1) Σε καμια περίπτωση δεν θα πρέπει να έχουν αφαιρεθεί η ζελατίνα προστασίας και τα αυτοκόλλητα. Παρακαλούμε δοκιμάστε αν δουλεύει σωστά πριν αφαιρεθεί η ζελατίνα και πριν το κολλήσετε.

  2) Να μην υπάρχουν τυχόν γρατζουνιές.

  3) Να μην είναι κομμένη η καλωδιοταινία.

  4) Να μην υπάρχει ίχνος υγρασίας.

  Τα ανταλλακτικά που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους παραπάνω όρους ΔΕΝ θα αντικαθίστανται! 

  Φροντίζουμε για την ποιότητα των προϊόντων που σας παραδίδουμε γι'αυτό και μπορείτε να ασκήσετε κριτική στα όποια ελαττώματα με σκοπό την εξάλειψη τους στο μέλλον.

  se prosfora icon

  Θήκη 2σε1 iphone X Blue
  Θήκη 2σε1 iphone X Blue
  9.99€ Χωρίς ΦΠΑ: 8.06€
  Θήκη Luna Book Samsung A6+ 2018 Silver
  Θήκη Luna Book Samsung A6+ 2018 Silver
  9.99€ Χωρίς ΦΠΑ: 8.06€
  Θήκη Fancy Book Samsung A50 Black
  Θήκη Fancy Book Samsung A50 Black
  3.72€ Χωρίς ΦΠΑ: 3.00€
  Θήκη Shining Xiaomi Redmi Note 7 Clear/Blue
  Θήκη Shining Xiaomi Redmi Note 7 Clear/Blue
  4.98€ Χωρίς ΦΠΑ: 4.02€
  Θήκη Prism Samsung A20E black
  Θήκη Prism Samsung A20E black
  3.71€ Χωρίς ΦΠΑ: 2.99€
  Θήκη New Electro Xiaomi Redmi 7 Gold
  Θήκη New Electro Xiaomi Redmi 7 Gold
  4.98€ Χωρίς ΦΠΑ: 4.02€
  Θήκη New Electro Xiaomi Redmi 7 Blue
  Θήκη New Electro Xiaomi Redmi 7 Blue
  4.98€ Χωρίς ΦΠΑ: 4.02€
  Θήκη New Electro Samsung J4+ Gold
  Θήκη New Electro Samsung J4+ Gold
  4.98€ Χωρίς ΦΠΑ: 4.02€
  Θήκη Carbon Samsung A50 μαύρη
  Θήκη Carbon Samsung A50 μαύρη
  3.99€ Χωρίς ΦΠΑ: 3.22€

  brands
  Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την μεταφορική εταιρία

  tablet mobicare footer